اینکه برنامه سنگینی رو اجرا کنم و cpu-z رو چک کنم امتحان کردم ولی اتفاقی نیفتاد.روی همون 2.4 بود و موند.
اما من باب اینکه بررسی های مختلف رو انجام بدم باطری cmos رو دراوردم و پس راه اندازی سیستم این بار بوت 16*12 شد و پس از بالا اومدن ویندوز این بار گفته ی شما اتفاق افتاد.همان لحظه اول cpu-z رو اجرا کردم و دیدم 3.199GHz شد و اما یکباره تغییر کرد و شد 2.399GHz و بعد دوباره شد 3.2.که این دقیقا عین چیزی بود که شما بیان فرمودید.
اما به جهت اینکه ببینم واقعا چرا این اتفاق افتاده تنظیمات بایوسی که شما گفته بودید رو به جز cpu clock ratio که اصلا ندارمش تغییر دادم ولی این بار مقدار cpu در بوت هم 2.4 شد و در cpu-z هم تغییر لحظه ای با برنامه های سنگین دیده نشد.
چند بار این رو بررسی کردم تا اینکه این موضوع رو متوجه شدم کلا هر تغییر در تنظیمات بایوس و ذخیره کردن باعث کاهش مقدار cpu میشده.دلیل فنیش رو نمیدونم.ولی کلا مشکل سرعت حل شد.چرا که واقعا هنگام کار با ویندوز کمبود سرعت احساس میشد.هر چند تو این سیستم زیاد نیاز نیست با تنظیمات بایوس ور بریم.
کلا از این تاپیک لذت بردم،چون هم چیزهایی خوبی یاد گرفتم و هم با یکی از با تجربه ترین افراد سخت افزار ایران آشنا شدم که در کمک به دیگران هم هیچ دریغی نمیکنه.
ممنونم و آرزوی موفقیت برا شما دارم.
Bookmarks